Kategorier
Arkiv
Lenker

Følg meg

A New start

Jeg valgte å slette alle mine gamle bloggere , rett å slett fordi jeg følte for å starte helt på nytt med blanke ark. Å, denne gangen skal jeg gjøre det skikkelig. Håper at dere forstår meg og at dere ikke gir meg opp..        Jeg er opptatt av øyeblikkets stillhet. Det gir et rom for refleksjon og ettertanke. Jeg er opptatt av å få til disse følelsene speiler seg i dette. Jeg er et 26 år gammelt Augustbarn. Er født med diagnosen ANGST & ADD. Har 6 år erfaring innen fotografering. På mine tidligere bloggere har jeg startet ganske brått med håp om å få stor salg på bildene mine, men jeg har funnet ut at det må virkelig jobbes hardt med å få solgt noe også, men jeg gir ikke opp mine drømmer. ALDRI. 

Fotografering gjør meg frisk. Det å gå ut i naturen og kjenne på øyeblikkets stillhet, det gir meg en følelse av at jeg lever, en følelse av ro å håp. Jeg har sluttet og gå til psykolog timer og sluttet med piller. Jeg føler fotografering gir meg så mye mer enn å sitte time etter time hos en psykolog. Naturen er magisk. 

2 kommentarer

Laila MA

18.04.2017, 17:05

Lykke til med ny blogg og forhåpentligvis godt salg av bildene dine :-)
liveterherlig93

18.04.2017, 20:48

lykke til:)

Jeg bruker ufattelig mye tid på bildene mine. Ta hensyn til fotografen. Kommentarer som "så fine" bilder blir slettet automatisk.

Følg meg
hits